Mari

Millainen terapeutti olen?

Olen psykoterapeuttina myötätuntoinen, asiakasta arvostava. Työotteeni on tutkiva, kunnioitan aina asiakasta oman elämänsä asiantuntijana.

Vahvuuksiani psykoterapeuttina on vahva työkokemukseni, valmiuteni laajan skaalan psyykkiseen työskentelyyn; muun muassa arvotyöskentelyyn, erilaisten mielen taitojen harjoittamiseen, erilaisten rentoutusharjoitusten opetteluun, mindfulness-harjoitteluun, haitallisten ajatusmallien työstämiseen, kehollisten harjoitteiden opastamiseen.

Asiakkaan oman voinnin ja mielenkiinnon mukaan annan kotitehtäviä, ne eivät ole automaatio mutta usein vahvistavat muutosta. Istunnolla tehdään mielikuvaharjoituksia, rentoutusharjoituksia, kehollisia harjoitteita, tutkitaan haitallisia ajatus- ja toimintamalleja.

Olen kotoisin Koillismaalta, luulisin että siitä syystä luonto on sydäntä lähellä. Ehkä 90-luvulla nuorena pienellä kylällä ei ollut muuta tekemistä kuin mennä metsään, tiedä häntä. Mutta itselleni isossa roolissa on liikkuminen lähellä luontoa, se palauttaa ja täyttää akkuja.
 
Harrastan myös intohimoisesti opiskelua. Tällä hetkellä opiskelen työnohjaajan pätevyyttä ja suunnittelen kognitiivisen psykoterapian lisäopintoja.

 

Työhistoriani ja erityisosaamiseni

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan psykiatrian parissa, avohoidon puolella.
Olen valmistunut psykoterapeutiksi Oulun yliopistosta vuonna 2016. Olen valmistunut lyhytterapeutiksi Integrum-Instituutista syksyllä 2019. Teen Kelan kuntoutuspsykoterapiaa sekä kognitiivisella että ratkaisukeskeisellä viitekehyksellä.

Olen työskennellyt psykoterapeuttina erityisesti seuraavien aihealueiden parissa:

  • Masennus ja ahdistuneisuushäiriöt, työuupumus, jännittäminen
  • Elämän erilaiset kriisikohdat, ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat, uusperheellisyys
  • Erilaisista asiakkaiden yksilöllisistä tilanteista lähtöisin olevat tunnesäätelyhaasteet
  • Unihäiriöt, pitkittyneet stressitilanteet, hermoston kroonistuneet ylivirittyneisyystilat
Vieritä ylös